Facebook
Pošlji sporočilo
Facebook
Pošlji sporočilo

HECNE KARTE

Karte so za razvedrilo in za učenje.

Potek igre za razvedrilo:

Vsak igralec dobi eno karto. Igralec, ki igro začne, postavi vprašanje iz svoje karte sosednjemu igralcu. Le-ta mu odgovori z odgovorom, ki je napisan pod vprašanjem na njegovi karti. Različna vprašanja in odgovori ustvarijo zabavne dvogovore.

Potek igre za delavnico »kaj je hec«:

Igramo se karte za razvedrilo. Potem vprašamo otroke, če so se zabavali in če je bil to »hec«. Kadar se vsi zabavamo, je to »hec«, čeprav so nekatera vprašanja tudi nesramna. Kadar pa nekdo žali drugega in se le-ta ne smeji, pa to ni »hec«, kot otroci radi rečejo (sem se samo »hecal«). Tako otrokom na enostaven način razložimo, kakšna je razlika, ko se »hecamo« in kadar smo nesramni, žaljivi.

Karte za učenje:

Karte lahko uporabimo pri urah slovenščine (poišči glagol, samostalnik, pridevnik) ali pri razrednih urah, ko se pogovarjamo o bontonu (poišči karte, ki nikakor ne sodijo med pravila lepega obnašanja).

Karte so dobra motivacija za branje ter pisanje.

Otroci lahko naredijo svoje karte.

Avtorica: Damjana Šmid, Zavod Modrin, telefon 041 285 308

Oblikovala: Andreja Globočnik

Vsebina: 60 kartic

Tiskarna: Trajanus, Kranj

Vse pravice pridržane.

Karte so namenjene razvedrilu in učenju. Uporabne so na zabavah, na taborih, v razredu, v družinskem krogu ali med prijatelji. So odlična priložnost za smeh, sprostitev, pogovor in povezovanje.

Naročilo:

Za naročilo hecnih kart izpolnite spodnji obrazec.

NAROČILO HECNIH KART

  Dovoljenje lahko kadar koli pisno prekličete na e-naslovu: damjana.smid1@gmail.com ali po pošti na IZOBRAŽEVANJE IN SVETOVANJE DAMJANA ŠMID S.P. Korte 13c 6310 Izola. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora o obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na: damjana.smid1@gmail.com. Če menite, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

  KONTAKT

  Telefonska številka: +386 41 285 308

  E-poštni naslov: damjana.smid1@gmail.com

  KONTAKT

  Telefonska številka: +386 41 285 308
  E-poštni naslov: damjana.smid1@gmail.com

  KONTAKT

  Telefonska številka: +386 41 285 308
  E-poštni naslov: damjana.smid1@gmail.com

  Damjana Šmid, prof. soc. ped.

  +386 41 285 308

  damjana.smid1@gmail.com

  facebook.com/damjana.smid

  Izobraževanje in svetovanje Damjana Šmid s.p.

  Vse pravice pridržane ©

  Pravno obvestilo

  Izdelava spletnih strani: Webtim d.o.o.